123Cloud Techniek | Veiligheid Schaalbaarheid & stabiliteit

Door de inzet van slimme software is 123Cloud in staat uw applicaties, servers en werkplekken uit de cloud, op een schaalbare en veilige manier aan te bieden. Als partner van Virtustream, één van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van cloud computing-platforms, bent u in staat om uw kosten te reduceren en uw rendement te verhogen

 

De mogelijkheden van morgen, vandaag tot uw beschikking

De geïntegreerde workloadmanager of de business processmanagementsniveau, stellen uw organisatie in staat om snel veel gevraagde applicaties, servers of diensten aan te kunnen bieden. Door middel van de API kunt u uw bestaande bedrijfsprocessen perfect aan laten sluiten op de infrastructuur van uw cloud-omgeving.

 

 

To Fail or not to Fail…..

Uw organisatie kan een hoog beschikbaarheidsplatform bieden, door de technische mogelijkheden van de 123Cloud-software, met als gevolg dat u minder investeert dan de traditionele IT omgevingen. Dit levert u weer kostenbesparing op.

 

 

De mogelijkheden op een rij:

  • Multi-hypervisor-ondersteuning, ondersteuning voor CentOS / RHEL 6.x / OpenSolaris 64-bits / VMware ESX (i) 4.1.
  • Federale Cloud Technology. Hiermee kunt u meerdere Cloud Clusters beheren, ongeacht of u binnen hetzelfde datacenter of locatie werkt.
  • Agent-tagging hiermee kunt u de segmentatie van agent/slave nodes, binnen uw cluster van verschillende regio’s, in een federatieve cluster eenvoudig beheren
  • Ondersteuning van agent hosts met verschillende hypervisors binnen een cluster. U kunt een mix van VMware, XEN, KVM aanbieden.
  • Opslag, migratie en utilityscript. Het proces van het migreren van virtuele machines tussen verschillende soorten opslagservers, is sterk vereenvoudigd.
  • VM Network Isolatie en veiligheid, om ARP, IP-en MAC-vergiftiging en DHCP-injectie / spoofing te voorkomen.