123Cloud Infrastructuur

123Cloud levert public clouddiensten vanuit haar eigen infrastructuur. Deze infrastructuur wordt momenteel geleverd vanuit datacenters in Nederland en Polen.

 

Meerdere redundante internetverbindingen

U bent er van verzekerd altijd aangesloten te zijn op het internet. Dit komt doordat het platform van 123Cloud verbonden is met meer dan 27 verschillende Internet Service Providers, die bandbreedte leveren in onze datacenters. U behaald snelle responsetijden op het netwerk door de inzet van ‘glasvezel kabels’, welke verbonden zijn via verschillende routes, met onze faciliteiten. Private peering partners zorgen ervoor dat 123Cloud uw de snelste afhandeling van u verkeer kan aanbieden. U heeft de snelst mogelijke toegang tot uw cloud-infrastructuur op het internet, door eigen in-house expertise op BGP en routing van 123Cloud. Het netwerk dat 123Cloud gebruikt is viervoudig keer uitgevoerd (4×144 gigabits per seconde).

 

 
 

State of the art datacenters

Global Switch garandeert u optimale veiligheid en de mogelijkheid om het 123Cloud-platform aan uw exacte vereisten te laten voldoen.

Certificeringen

Primair wordt het 123Cloud platform gehost vanuit het Global Switch datacentrum in Amsterdam. Global Switch is SAS 70 en ISO 27001 gecertificeerd. Regelmatig worden de processen van 123Cloud geauditeerd.