Uw eigen Cloud
Eigen Public Cloud

U kunt door inzet van 123Cloud software uw eigen Public Cloud leveren onder uw eigen merknaam.

Meer informatie

Uw eigen “Cloud in a box”

Met 123Cloud Cloud Software heeft u een pasklaar antwoord op de wensen van uw klant. U kunt onder uw eigen (merk)naam uw klanten optimaal bedienen. U heeft de mogelijkheden om uw klant te laten kiezen uit vooraf geïnstalleerde oplossingen en af te laten rekenen naar daadwerkelijk verbruik.

 

Start uw eigen Cloud-platform met de geïntegreerde 123Cloud-platform oplossingen.

U kunt uw relaties meerwaarde bieden door uw eigen Cloud-platform aan te bieden. Met de geïntegreerde oplossingen van 123Cloud kunt u vraag omzetten naar inkomsten, volledig op uw eigen stijl toegepast.

 

Infrastructuur as a Service is de toekomst van Providers.

Uw eigen infrastructuur-platform, kunt u bereiken met uw eigen Cloud-oplossing.
Of u nu kiest om het aantal fysieke servers te verminderen en het vermogen te combineren, alles is mogelijk met uw eigen oplossing. Al vanaf 4 servers kunt u uw eigen Cloud-platform aanbieden.

 

 

 

Software voor het beste resultaat.

De software van 123Cloud geeft u de beste resultaat. Door de slimme combinatie van bronnen en opschalen haalt u het maximale uit uw eigen ICT-infrastructuur.

 

Meerdere datacenters

Creëer een hoge beschikbaarheidsplatform voor uw klanten. De software van 123Cloud stelt u in staat om meerdere datacenterlocaties onafhankelijk van elkaar te laten communiceren. Door ingebouwde oplossingen bent u in staat om meerdere opslagserverclusters met elkaar te laten communiceren. Hierdoor kunt u een Federated Cloud-omgeving aan bieden aan uw relaties.