SAP Business One
SAP on demand

SAP is snel en flexibel in de Cloud.

meer informatie

U kunt een superieur rendement behalen uit uw organisatie door de SAP-productexpertise te  combineren met onze veilig en goed presterende 123Cloud-platform. Onze Cloud-platform voegt prestaties toe, vergroot de flexibiliteit en vermindert kosten voor uw SAP-systemen door middel van een volledige elastische en op consumptie gebaseerde afrekenmodel.

SAP is snel en flexibel in de Cloud.

U kunt de nieuwe SAP-onderdelen gemakkelijk en snel uitrollen in de cloud. De tijd wordt aanzienlijk vermindert bij het kopiëren en vernieuwen van uw systemen binnen een virtuele omgeving, terwijl u de flexibiliteit zal vergroten voor uw projectteams en de impact op uw bedrijf zal minimaliseren.

U hoeft de invoering van nieuwe modules niet uit te stellen terwijl uw wacht op de aanschaf van nieuwe hardware. Het 123Cloud  – afrekenen naar daadwerkelijk verbruik model - is volledig elastisch. Hierdoor kunt u bij het beheren en maken van uw SAP-instanties, deze elk moment verwijderen en hoeft u alleen te betalen voor het daadwerkelijk gebruik van de infrastructuur.

SAP is minder kostbaar in de Cloud.

De SAP responstijd wordt met 20% verbetert als u deze draait met het 123Cloud Platform-software.Als onderdeel van de SAP Cloud-methodiek, kunt u uit een groot aantal ondersteunende modellen kiezen voor uw Basis functionele Infrastructuur en ondersteuning – allemaal in deze cloud. U heeft een op de maat gemaakt ondersteuningsoplossing, die aan al uw behoeften voldoen, zoals Lokaal, Extern of een combinatie.

SAP Business One on Demand

Door het op consumptie gebaseerde afrekenmodel kunt u een kleinere set van ondersteuning per uur kopen met toegang tot verschillende SAP onderdelen. De SAP Business One ERP-oplossingen zijn snel te implementeren en eenvoudig te draaien en te onderhouden. Doordat het beschikbaar is in de cloud, krijgt u nog meer flexibiliteit, heeft u meer veiligheid en meer kostenbesparingen.

123Cloud is door SAP aangewezen als het gaat om het leveren van Cloud-infrastructuren voor deze nieuwe on-demand-oplossingen.  123Cloud biedt SAP Business partners de mogelijkheid om haar klanten meerwaarde te geven, een stijging van terugkerende opbrengsten en winst aan te bieden, terwijl de klanten van een betere dienstverlening en toegevoegde waarde worden voorzien.

Er zijn verschillende laagrisico opties beschikbaar als u eerst een pilot wilt uitvoeren vóór de migratie van uw SAP-kern, wanneer u de voordelen wilt ervaren van uw bedrijf SAP-applicaties in de cloud. Dit kan zijn een gesprek met uw SAP-adviseur en onze cloud-experts om uw SAP-Cloud Roadmap te ontwerpen of een SAP-Starter Kit waarmee u kunt beginnen met een Sandbox op onze cloud-omgeving

Neem contact op met 123Cloud voor uw SAP on demand in de Cloud.