SaaS platform
Uw SaaS platform

U kunt uw eigen applicaties als SaaS oplossing aanbieden op het cloudplatform van 123Cloud.

Meer informatie

Software as a Service

SaaS (Software as a Service) is software die als een onlinedienst wordt aangeboden en afgenomen. De gebruiker hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract af voor een vast bedrag per maand voor het gebruik. 123Cloud biedt applicaties aan welke afgerekend worden naar daadwerkelijk gebruik. 123Cloud zorgt voor installatie, ondersteuning en beheer. De gebruiker benadert de software over het internet via de SaaS provider.

 

Waarom is SaaS voor u als softwaregebruiker een mooi concept?

Aanschaf van dure licenties en bijkomende hoge implementatiekosten is er niet meer. Het gebruikersgemak van SaaS programma’s is hoog, want iedereen met een computer, internet aansluiting en basiskennis van het programma kan er mee aan de slag.

 

Waarom is SaaS voor u als softwareleverancier een mooi concept?

De software wordt met SaaS laagdrempelig en toegankelijk voor een breed publiek. Marketingbudgetten kunnen omlaag en de verkoopkosten zijn aanzienlijk lager. Het licentiebedrag zal niet direct worden geïnd. maar zal worden gecompenseerd door de hogere volumes aan licentie-inkomsten via de SaaS providers.

 

 

 

Wat houdt dit concreet voor u in?

U kunt applicaties via het 123Cloud platform gebruiken. U kunt voor een Private Cloud-oplossing kiezen en gebruik maken van uw eigen applicaties. U kunt eveneens uw applicaties vanaf uw Private Cloud platform aanbieden aan uw relaties.

123Cloud adviseert, ontwerpt, beheert en ondersteunt u in het gebruik van uw Cloud-oplossingen. U kunt zich volledig richten op uw eigen bedrijfsprocessen en –resultaten.

 
 

Geef ontwikkelaars de ruimte.

U kunt ontwikkelaars de mogelijkheid bieden, om via uw SaaS-platform, diensten aan de markt te bieden. Zo kunt u de nieuwste ontwikkelingen inzetten voor uw klant en geeft u ontwikkelaars de mogelijkheid om wereldwijd diensten in te kunnen zetten.