Desktop in the Cloud
VDI Cloud Desktops

Meer performance, betere data isolatie, en controle.

Meer informatie

Cloud Desktop oplossingen

Organisaties die desktopsystemen willen consolideren in hun datacenter en gebruikers remote desktop toegang geven, kunnen dit eenvoudig en makkelijk toestaan via een self-service portal. Het probleem dat organisaties ondervinden bij de ondersteuning van desktops, met name die op partner locaties of kantoren aan huis (thuiswerken), is het handhaven, beheren en mogelijke veiligheidsrisico’s. Een veelvuldige oplossing is het uitvoeren van toepassingen op een centrale terminalserveromgeving en vervolgens dat toestaan middels een remote desktoptoegang tot die server. Deze oplossing is ideaal voor niet-gevorderde gebruikers. Maar professionele gebruikers, zoals ontwikkelaars, verlangen meer performance, data isolatie en controle (remote reboot). Dit kan worden geleverd door een gedeelde server-oplossing.

 

Voordelen van Cloud Desktop virtualisatie

   • Overal en altijd toegang Uw gebruikers hebben on-demand toegang tot hun virtuele desktops waar en wanneer zij het nodig hebben – op kantoor, thuis, onderweg, bij de klant, etc.
   • Expeditie uitrol van desktops Maakt snelle en gecentraliseerde desktopimplementaties, updates en onderhoud mogelijk. Het elimineert gedoe bij lokale pc-installaties.
   • Beter beheer en controle geeft de beheerder controle over de desktop configuraties en levert daardoor desktop maatwerk op basis van behoeften van de gebruiker.
   • Verbeterde beveiliging van desktops met applicaties en gegevens die worden gehost in het datacenter. Hiermee wordt het verlies van gevoelige informatie op gestolen laptops of pc’s voorkomen.
   • Volledige PC Desktop Experience Virtuele bureaubladen behouden dezelfde look en touch van de traditionele pc’s – en zorgen voor een snelle eindgebruikersmigratie naar virtuele desktops.
   • Volledige integratie met bestaande infrastructuur ondersteuning voor verschillende hypervisors waaronder Xen, KVM en VMware. Kostenbesparend schakelen met backoffice integratie, zorgt voor een eenvoudige integratie.

 

Bespaar tijd en kosten met Cloud desktop oplossingen

CDI is een internet gebaseerde benadering van desktopmanagement. Deze combineert implementatie, levering van traditionele thin-cliënt, applicatiehosting, infrastructuur as a service (IaaS) en cloud storage. Het is ontworpen om systeembeheerders en eindgebruikers het beste van twee werelden te bieden: de mogelijkheid om op een afstand beheerde desktop, virtuele machines te hosten in een datacenter terwijl eindgebruikers dit ervaren als een zelf instelbaar PC bureaublad, ongeacht de locatie. Het daadwerkelijke gebruik wordt in rekening gebracht.

 

Lagere investeringskosten

Grootschalig inzet van virtuele desktopinfrastructuren wordt momenteel beperkt – ze vergen doorgaans te veel investeringen en ingewikkelde integratie om het mogelijk te maken voor de meeste organisaties. 123Cloud is van mening dat de gecombineerde Cloud Desktop Platform een aantrekkelijk concept is. Het biedt mogelijkheden om beheer en ondersteuning te stroomlijnen en om de beveiliging te verbeteren en – nog belangrijker – de IT-kosten te verlagen.

Door gebruik te maken van een cloud-based infrastructuur, kunnen bedrijven snel naar virtuele desktops overstappen en kunnen per direct desktopcapaciteit toevoegen of verwijderen.
Het realiseren van een Cloud Desktop Infrastructuur door middel van centralisatie geeft veiligheid en gemak voor het bedrijf.
Er is geen noodzaak voor het bouwen van een eigen infrastructuur en brengt geen complexiteit met zich mee.
Grootzakelijke Enterprise bedrijven, MKB organisaties tot aan eindgebruikers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot een infrastructuur zoals die van 123Cloud, die al over de gewenste capaciteit en connectiviteit beschikt die nodig is om een hoog presterende dienst als desktop virtualisatie-omgeving te ondersteunen.

Wat zijn de kosten per werkplek per uur?

De kosten per werkplek zijn opgebouwd uit een aantal onderdelen.

 • Hardware vanaf € 0.02 per uur
  (U kunt per medewerker instellen welke hardware template gebruikt wordt)
 • Windows OS Office 2010, PDF en Virusscanner vanaf € 30,00 per maand.
 • Benaderbaar via RDP / VNC of via een HTML5 browser € 15,00 eventueel voorzien van een extra SSL certificaat voor een optimale beveiliging.

Voordelen

 

 • Overal en altijd toegang Uw gebruikers hebben on-demand toegang tot hun virtuele desktops wanneer en waar ze het nodig hebben – op kantoor, thuis, onderweg, klant, etc-.
 • Expedite uitrol van desktops Maakt snelle, gecentraliseerd desktop implementaties, updates en onderhoud mogelijk Het elimineert het gedoe van lokale pc-installaties.
 • Beter beheer en controle geeft de beheerder controle over de desktop configuraties en levert daardoor desktopmaatwerk op, op basis van de behoeften van de gebruiker.
 • Verbeterde beveiliging van desktops met applicaties en gegevens welke worden gehost in het datacenter. Hiermee wordt gevoelige informatie beschermd, dat anders in gevaar zou kunnen komen bij gestolen laptops of pc’s.
 • Volledige PC Desktop Experience Virtuele bureaubladen behouden dezelfde look en touch van de traditionele pc’s – en zorgen voor een snelle eindgebruikersmigratie naar virtuele desktops.
 • Volledige integratie met bestaande infrastructuur ondersteuning voor verschillende hypervisors waaronder Xen, KVM en VMware. Kostenbesparend schakelen met backoffice integratie zorgt voor een eenvoudige integratie.

Cloud Desktop voordelen

 

 • Centraal beheer en controle van grote groepen servers, werkplekken en gebruikers
 • Uitgebreide compatibiliteit van toepassingen
 • Intuïtieve gebruikersinterface met inbegrip van gepersonaliseerde desktop-configuratie en een web-interface.
 • Verbeterde gebruikerservaring door middel van het verkrijgen van toegang tot toepassingen, die niet kunnen op dezelfde desktop.
 • Groepdesktop-pooling, beheerde gebruikerstoegang en multi-desktop OS-ondersteuning.
 • Het voldoen aan wet en regelgeving. Aanpasbare logging en auditing-mogelijkheden.
 • Sessie-isolatie voor betere prestaties en sessiebeveiliging.
 • Virtuele desktop met behoud van een optimale uptime.
 • LDAP en Active Directory-integratie, het verminderen van user management overhead en installatietijd.