Cloud oplossingen
Cloudoplossingen

maken uw bedrijfsprocessen efficiënter inzetbaar.

Meer informatie

Schaalbaar en flexibel, alles in de cloud

Schaalbaar naar wens en behoefte, dat is wat cloud computing voor uw organisatie en relaties kan betekenen. U beschikt met 123Cloud-oplossingen over vele mogelijkheden, van applicatie tot aan virtuele werkplek en incidentele of ad-hoc oplossingen. 123Cloud is onafhankelijk van merk en leverancier. 123Cloud assisteert en ondersteunt u graag in het reduceren van uw ICT kosten en het verhogen van uw bedrijfsrendement.

 

Infrastructuur as a Service voor providers

In de sterk concurrende omgeving van vandaag wordt u als provider, carrier of leverancier geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. De opkomst van Platform,- Software,- als een dienst, drijven uw relaties naar uw concurrent. Met uw eigen Cloud-platform, realiseerbaar door 123Cloud heeft u de mogelijkheid om sneller te zijn dan uw concurrent.
U heeft nu de mogelijkheid om kosteneffectief en inkomsten genererend te werken met de 123Cloud-oplossingen. Dit is gebaseerd op twee principes:  kwaliteit van uw producten en optimaal balans tussen middelen en overcapaciteit.
U kunt op uw eigen hardware-platform Clouddiensten aanbieden aan uw relaties, in uw eigen stijl en vorm zoals vertrouwd voor uw klant. Zowel Publieke en Hybride Cloud-oplossingen, als de interne kostenbesparende Private Cloudoplossingen zijn nu binnen handbereik.

Flexibel en verdien modellen

Met 123Cloud heeft u de mogelijkheid een bepaald niveau van capaciteit aan te bieden, aan een bepaalde hoeveelheid klanten, tegen verschillende tarieven en met verschillende dienstenniveaus. Dit kunt u  vooraf bepalen met 123Cloud. Het 123Cloud-systeem bestaat uit een toegespitst basisonderdeel, waarmee u een “Cloud in a box” oplossing tot uw beschikking heeft.

 

 

White-label Cloud Platform

Wilt u uw klant Cloud-producten leveren, welke in uw eigen vorm en stijl beschikbaar zijn? Het is nu mogelijk met uw 123Cloud-oplossing. In 3 stappen bent u gereed om te starten. Het is laagdrempelig in gebruik. Applicatie en Virtuele servers zijn beschikbaar voor u, middels een geïntegreerd applicatiekeuzescherm.

Zet uw overcapaciteit om in winst.

Onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 12% van uw huidige serverpark wordt gebruikt om uw wensen optimaal te bedienen. U investeert 88% van uw ICT budget in systemen die niet renderen. Met 123Cloud kunt u uw niet gebruikte capaciteit verkopen op de marktplaats van 123Cloud. Hiermee maakt u naast optimaal gebruik van uw capaciteit, ook extra inkomsten, waardoor uw rendement verhoogt en uw kosten verder verdeeld worden over meerdere gebruikers.