Cloud Academy
Cloud Academy

Cloud Computing Strategie & Planning

meer informatie

Cloud Computing biedt aantrekkelijke economische voordelen en enorme zakelijke mogelijkheden. Het kan een aanzienlijk aantal voordelen opleveren voor bijna elke onderneming door middel van lagere kosten, verbeterde service levels en een grotere flexibiliteit van het bedrijf.

Identificatie en juiste evaluatie van de mogelijkheden van cloud computing en het ontwikkelen van een effectief maar realistische strategie kan een uitdaging zijn binnen een complexe IT-organisatie. Technologiegroepen kunnen worden geconfronteerd met uitdagingen. Hier biedt Cloud Computing voordelen als het gaat om het vaststellen, borgen, bewaken en beheren van processen. Net als de meeste nieuwe technologieën kan Cloud Computing aanzienlijke veranderingen brengen in bedrijfsprocessen, applicatie-architecturen, technologie-infrastructuur en operatiemodellen. Hierbij is het belangrijk dat deze goed moet worden begrepen alvorens een nieuw initiatief wordt gestart. Bovendien heeft Cloud Computing de potentie om belangrijke nieuwe risico’s te introduceren in een onderneming als deze niet goed wordt toegepast en uitgevoerd. Veel organisaties hebben beperkte ervaringen op dit gebied en weten dus niet zeker hoe ze te werk moeten gaan.

Cloud Computing Strategie & Planning diensten zijn voor uw organisatie eenvoudig toe te passen. De expertise en praktische lessen zijn eenvoudig te volgen. De Cloud Academy is een onderdeel van 123Cloud welke een leidende rol heeft sinds het begin van cloud computing en heeft reeds tientallen organisaties met complexe alomvattende strategieën   geholpen om gebruik te maken van de voordelen van cloud computing.

Indien uw organisatie op voorsprong wilt zetten, bent u van harte welkom bij de Cloud Academy